Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:Eget


Förundran

Barnets förundran
inför bubblornas rörelse
en knapp trycks in
ett samband förstås efter en stund

Förundransögon försvagas
så lätt under livet
när sambanden ställer
sig i vägen

I tystnaden bor den
kanske
tystnaden ljudlig vissa dagar
orden stimmar inuti

Söker mig mot träden
där tystnaden kan kliva in
en vind blåser svagt
när orden stillnar

© Eva Hedlund fd Langrath 2021




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-01 09:23



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
”I tystnaden bor den kanske
tystnaden ljudlig vissa dagar
orden stimmar inuti” - en fin paradox som hanterar budskapet i en dikt med angeläget budskap framfört med härligt bildspråk!
2021-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP