Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samhället har trots allt utvecklats till det bättre sen man var knatte.


Ro

Far ror Mor är rar
Far ror Mor är arg
Mor ror Far är rar
FarMor och MorFar ror
en åra var, tar det med ro.

——--------------------

De tre första raderna finns publicerade
sedan tidigare, de två sista är mina egna.




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-01 10:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att ta sig fram i livets eka, gillar avslutet med samarbetet.
2021-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP