Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

International Karate

Refabricerade barndomsdrömmar
samt premediterade kulturella
approprieringar
matchas upp
i ett spektakulärt möte
med fullkontakt
låt dig slås
vaken




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-01 12:34



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Hai, Domo arigato!
2021-09-01

  TinaNahkuri VIP
som man säger på "karatespråk" - osu!
2021-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP