Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna sig själv...

- Kaffet är jätteblaskigt nu!
- Exakt som det du fick igår ju!
Efter ditt mått, så
som du sagt är bäst då!
- Jag har lärt mig om MIG IGEN du...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-01 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt