Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Advokaten fick sitt arvode


Frikänd

Skurken gick fri
då jag tog hans parti
Att få rätt fast det är fel
säger en del men
arvodet blev stort
för det jag gjort
och slutet blev gott
då alla har fått
sin lagliga lott
(inklusive skurken)




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-01 22:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ack, ja, som det kan bli,
tvi, tvi.

2021-09-03

    Lena Staaf VIP
Vi lever i ett land där inte advokaterna är korrupta och det ska vi vara glada över.
2021-09-02

  Öknens Ros VIP
En advokats jobb är att tillvarata sin klients intressen, att bli frikänd, oavsett om han vet att klienten är skyldig till det han anklagas för. De värsta brotten lockar toppadvokater att ta sig an, det höjer deras status.
2021-09-02

  ULJO
och alla blev de vinnare
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP