Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till alla som älskar "Titanic" och Kate och Leo eller Jack and Rose


Poeträtt


    Avdikta    

              mig

 



Jag vill att du poeträtterar mig
som dina

 

“ursäkta franskan”


uttryck.




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-01 22:54



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fint och ja den håller än filmen
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP