Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Video dödade Per Albin Hansson

Jag hörde dig på min radio 1928
Jag låg vaken länge sedan jag hört ditt tal
Även om jag var ung, knappt ens född,
så nådde du mig
De har tagit all ära ifrån dig och dina tal
Trots att allt ändå är omskrivet av maskiner
och ny teknologi
Men jag förstår dina problem
Jag mötte dina barn
Vad sa du egentligen till dem?
Video dödade Per Albin Hansson




Fri vers av Roggebogge VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-09-02 01:14



Bookmark and Share


  Koloristen
Tänker på låten "Fångade i Per Albin" med Zut Un Feu Rouge.
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP