Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variation över läsarsången "Spärras din väg" (inom parentes)


RÄKNA MED "GUD"

Räkna med "Gud" i det lilla och löjliga
och i problemen som ingen förstår
hur de skall lösas. "Gud" gör det omöjliga
som inte människan kan och förmår.

Alla prognoser och kloka beräkningar
bör inkludera en gudshypotes.
Samlade fakta ger inga försäkringar,
"Gud" är en möjlighet som gratis ges.

Räkna med "Gud" under alla förhållanden!
"Gud" är den faktor som löser och bär
alla problemtypers orsaker, vållanden,
alla de frågor som nöter och tär.

_ _ _

("Spärras din väg utav hinder så väldiga
och utav berg som där skyhöga står,
räkna med Gud, ty Han gör det omöjliga,
Han gör vad människor icke förmår!")




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-02 17:10



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Trösterik och hoppfull. Att räkna med Gud är som att dela allt med det gyllene snittet och ge iväg den stora biten. Att aldrig mer bli besviken. Det är att räkna med Gud. Tacksam över läsningen.
"Läsningen ger lösningen"! //Jnw
2021-09-10

  Monica Lindgren
Vackert!
2021-09-02

  Himlarymder VIP
Ska ciationstecknen tolkas som en generell hållning i stil med; Jag tror på något mer?
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP