Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Motsatsen till holism


Att dela upp människan






Det är fysiskt.
Det är psykiskt.
Det är andligt.
Det är ett sjätte sinne.
Ett tredje öga.
Det är överkänslighet.
Det är paranoia.
Det är schizofreni.
Det är ont.
Det är sjukt.
Det är galenskap.
Det är missbruk.

Men framför allt är det du.

Har du sorg min vän ?

Är du månne sviken och besviken på livet ?

Har din läkare nån gång frågat om det ?

Kan du skratta åt dig själv ?






Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-02 09:00



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Och jag som trodde att motsatsen var alko-holism
2021-09-02

    Lena Staaf VIP
Bra skrivet! All spcialisering gör att man missar helheten.
2021-09-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Frågor som är viktiga och kräver svar.
2021-09-02

    Sefarge VIP
Jaa sannerligen belysande ord.
Din skrivelse satte fingret
på det indelande,samt
utestängande
Samhället.
Vad som
"duger"
eller
ej?
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP