Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sometimes "A woman got to do what a woman got to do"


Flyg fula fluga flyg

Sommarens sista fluga har nu gått till de sälla
flugmarkerna.
Efter att irriterande ha surrat runt i mitt sovrum
i flera timmar,
så tröt tålamodet hos mig,
jag rullade sakta ihop Hemmets veckotidning,
iakttagandes var i rummet flugan befann sig,
och när tillfället kom...PANG... och den lilla flugan
drog sin sista flygsuck,
samtidigt som den lämnade
en oförglömlig ful svart fläck på min vägg.
Ja det är väl flugornas hämnd,
att alltid lämna sitt visitkort på väggar och tak,
men vad gör det, fläcken bleknar med tiden,
och lugnet är återställt i mitt sovrum.




Övriga genrer (Satir) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-02 09:27



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"fläcken bleknar
och lugnet återställt..."
Tack angela för din ljuva dikt, här och nu!

2021-09-03

  stormengudrun VIP
Rolig läsning samtidigt som det blev väldigt tråkigt för den lilla flugan:-(
Jag gör detsamma med jobbiga flugor, getingar släpper jag dock ut genom fönstret:-) De är viktiga i ekosystemet har jag hört!
2021-09-02

  Lars Hedlin
JA inte bara flugor utan mygg getingar med mera ...
2021-09-02

  Öknens Ros VIP
Fula flugor förtjänar förintelse.
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP