Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Störst

två veckor kvar
en blinkning styr allt
när blusarna strukits
står solen still
hon väntar under rosentaket
daggdroppen på ögonfransen
förstorar alla dofter alla känslor
tid måste vara allt Gud vet
hettan lever ännu
något annat alibi känner vi inte till
de rimmade verserna glöder i varje cell
som en aria ur La Boheme
som ett ovärderligt smycke
ryckt ur elden

två veckor kvar
hösten får tåla sig
olivträdet skuggar
en sökande vind
en suck ur hungrig skymning
störst är kärleken

Aug 2021




Fri vers (Fri form) av Ulf Lundin VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-02 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP