Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Renewal


berusad av dig

berusad av dig
går jag min väg
och ser fram emot
imorgon




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-02 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP