Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roderlös

Du vill mig väl
Det hörs på din röst
Men mitt bröst
kantas av en roderlös själ
Små vakter vankar där till och från
Så att den övervakas
Men tärningen går inte slå om
när spelregler saknas
Ska du gå?
Släpp ut allt ont vi sagt
innan du kliver ut
Kanske vinner vi till slut
på alla värdefulla kort vi lagt
Letar du upp mig då?




Fri vers av Jennifer Cecilia
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-02 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia