Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets flod!

Vad som än händer

Så finns nyckeln till din frihet alltid inom dig

Nya flöden i livets flod börjar med dig 

Du är den levande själen förkroppsligad 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2021-07-28




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-02 13:21



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Du träffar så rätt med dina fina ord
Mycket bra skrivet!
2021-09-05

  lila fjäderblomman VIP
så sant och vackert!
2021-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Fin text, uppmuntrande och trösterik.
2021-09-03

  ULJO
Så sant om oss människor
2021-09-03

  Monica Lindgren
Så sant! Individens frihet och ansvar!
2021-09-02

  Maria Sundelin VIP
Ja hjärtat och själen vet
2021-09-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja själen är livet och vi är livet. Älskar raden:
"Så finns nyckeln till din frihet alltid inom dig"
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin