Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Härligt att vara här igen

Hej mina poet systrar och bröder

Härligt att vara här igen 

Varit en lång period med sjukdom 

Men  börjar åter komma tillbaka

Livskraften fylls på mer och mer

Önskar er en underbar höst sesong

Varma hälsningar från mig! :) 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2021-08-02




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-02 13:36



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Välkommen tillbaka!
Vi har saknat dig
2021-09-05

  lila fjäderblomman VIP
Var hälsad poetvännen, fint att du är här igen!
2021-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Hälsar dig välkommen tillbaka.
2021-09-03

  ULJO
Välkommen tillbaka
2021-09-03

  Blått Norrsken VIP
Härligt att du är åter i din kraft
2021-09-02

  Maria Sundelin VIP
Kul att se dig här
2021-09-02

  Margit Grell VIP
Välkommen tillbaka!
2021-09-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Tack vännen. Önskar dig detsamma. Skönt att du är tillbaks.
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin