Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vetneskasp


ualisk forskning

där finns uppflygatankenordenstillastå
och där finns tillfluppastankentidenlåssasdrill
där finns också proplemfråmulering
och mera fakkekaffe




Fri vers av bq
Läst 596 gånger
Publicerad 2006-07-27 11:34



Bookmark and Share


  carl-alexander
kul koncept. Jag tycker om det här. Det är roligt
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

bq
bq