Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusellen!

Mycket kan livas upp om man förströr sig på en liten karusell tur......

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2021-09-02




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-02 14:16



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
Man får bestämma sig för att våga delta i snurren.
2021-10-05

  Anya VIP
Snurrigt blir det men ack så livat!
2021-09-09

  lila fjäderblomman VIP
Håll i hatten! :)
2021-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat.
2021-09-03

  ULJO
Precis
2021-09-03

  Blått Norrsken VIP
Sant !!! Det gäller att inte släppa taget om lusten till glädjen
2021-09-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Hela livet är väl en karusell som byts av med hemska berg och dalbanor!
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin