Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hitta mig på instagram @honkallarsigpoet


Tatuera mig

 

Skriv med din allra
vackraste handstil på min arm.

Som att
det du har på hjärtat
är hemlighetstämplat dokument
en tatuerare
tar sig an

att föreviga

 

Som att studion
är vår tillflyktsort



Jag gillar att föreställa mig
att din världsbild
är lika närsynt
som

en smekning  

       

över bläcket.




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-02 17:59



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Föreviga sitt inre på ett yttre kärt attribut.
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP