Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARDRÖMMEN

LURT

Det finns ingen plats därinvid
ännu, Min kropp hör hemma
i våren lät den sig förföras
av svaga vindar

med synliga beslut inuti
fönstrets, Natt panorama
kroppsnära spelade
mina fingrar på dina känslor

saknar påmind ålderdom
min förmåga att förföra
förvrida sanningen
till ett monstruöst dilemma

vill vi, kan vi låta ordet
Klinga och smyga,
emellan våra öronsnäckor

uttrycksfullt som strängen på min fiol
lät du dig förblindas
av mina fingertoppars färdighet


skall vi hand i hand
resa till klagoberget
skrika ut vårt sorry
sorryboy, sorry
orden finns ännu kvar
i Ekots reflexer

ordet som vi levde för
enkelt Meningslöst
för ofta använt
älskade, vi älskade den
ensliga tvåsamheten

Bosse 02.09.21.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-02 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten