Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Än så länge duschar jag själv...men jag har jobbat som uska i hemtjänsten bl.a.


noterat


när man är en glad pensionär
får man rabatt på ica
men bara på tisdagar

man får hjälp av hemtjänsten
att duscha
men bara på torsdagar

man får klippa sig billigt
hos vissa frisörer
men bara mellan klockan 9 och 10

när man är en glad pensionär
får man skatta
för redan skattade pengar

det är då man blir
en sur pensionär




Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-02 23:42



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Gillar bettet i denna
2021-09-03

  KYREUS of Sweden
Hualigen;
inga flyktvägar
2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP