Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marker rullar

Skallen snurrar
Taxi i London!?
Var är linan
där. tack nu kör vi.
AJ på handen, samma färg.
liten blind
Ali höjer
Kalle synar
Lilla blinden lägger sig.
Jag reraisar på mina ruter.
Lina på bordet.
Marker rullar
Skallen fortsätter snurra.
Big stakes, empty chairs, sweat and blood.
Lina på bordet
Kl är 03
4 kvar. Största stacken, marker rullar, lina på bordet, huvudet snurrar.
Flocken skockas, här skall rockas.
Linor på bordet. killen är tät.
Nu kör vi
Orkar
Inte




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-03 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover