Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, ett hopplöst fall...

Tro inte du e´nå´t, kan nå´t
det finns ju de som gjort nå´t bra i förskott
och verkligen skrivit nå´t!
Och rönt stor framgång!
Tack vare att de är på språng!
Det är ju så man kommer igång!

Det är på dessa
du skall se upp till
och hänga me´!

Och inte va´som du är Ewa
utan följa just den stilen just den profilen
som är inne, annars får du sitta
ensam på din pinne...
Det blir lätt så för den
som är efter och för långsam i sitt sinne...

FÖR IN DET I DITT MINNE!

Här gäller, snabba klara framåt tankar
vem tror du bryr sig om dig och ditt
limerick skriveri... Så gammaldags du vankar...
Ta till nya moderna sätt att skriva så kan
du nog också få nå´n läsare då... Tänk så Ewa
så blir det lättare för dig att ibland de kunniga
NYTÄNKANDE poeterna leva... Och du slipper
att förgäves med din penna vevande treva...

Jag tänker på budskapet, skapat...
Ja att läsa då, ta till sig då, oavsett formen
det är ju innehållet i det som borde
ha gett stormen, inte normen...








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-03 03:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om glädjedödare
som vill släcka andras ljus.
Säg, varför är det så?
2021-09-03

  Öknens Ros VIP
Man måste inte vara som alla andra. Du har hittat din egen stil, din nisch. Vill du experimentera stilar, gör det, kan vara kul pröva på, vem vet, du har kanske oanade talanger?
2021-09-03

    Maria Malm
Det är härligt med de som har en egen stil! Alla må vara unika, formade av livet.
2021-09-03

    Sefarge VIP
Mångfald o ej enfald
Gäller också i skrivandets
Värld som i musikens värld
Med sina olika "stilarter. .."
;)


2021-09-03

  ULJO
Alla har vi vår skrivstil. Kan man inte acceptera det är det bättre att ge fan i att läsa. Stå upp för din sak. Du är unik.
2021-09-03

    Music mind VIP
Var och en har sin stil och det är ingenting man ska förminska på något sätt. Väl rutet.
2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt