Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dör aldrig

Så levande som jag ser dig
Känns åren du varit borta
Som en dimridå

Där bakom finns du

Du känns
Berör
Och är alltid älskad

Där betyder tiden ingenting

Ty inte ens Döden
Kan ta mina levande minnen
Ifrån mig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 101 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-03 08:22



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Vackert och känsligt
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish