Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I valet



Så här när hösten närmar sig
vissnar visshet och gamla drömmar
Kanske är det bara livets gång
inget att uppröras över

Den känslan när allt står och väger
och man vet att det är bara
intention
som avgör utfallet

Maktlösheten infinner sig
som att man inte själv
hade något med utkomsten
att göra

Medvetenheten
får plats
att komma fram
genom slöjorna

I valet











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-03 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP