Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad blir alla tårar?

Många bäckar små blir en stor å,
men många tårar blir aldrig mer än en,
ja vadå?
En stor hjärtesorg,
ett stort hål i själen,
mardrömmen på natten,
huvudvärken på morgonen,
rädslan för mörkret,
ja jag undrar i mitt stilla sinne,
varför tårarna påverkat mitt sinne.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-03 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP