Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlig utveckling

 

 

När min inre karta
inte stämmer med verkligheten

ritar jag en ny

har med åren blivit
en skicklig kartritare




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-09-03 09:32



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Att ha en inre kompass är ett bra utgångsläge....
2021-09-11

  Monica Lindgren
När jag läste om din mycket applåderade (bl a av mig!) dikt slog det mig: Tänk om det är din inre karta som är "rätt" och den yttre verkligheten som är "fel"!
2021-09-05

  Eva Helene VIP
Kloka ord!
2021-09-05

  Lottie Ålhed VIP
Kartritare är vi nog lite till mans. När det stundtals går upp ett ljus och man får nya insikter och förhoppningsvis utvecklas istället för att ”snöa in”.
2021-09-05

  limerick VIP
Din inre karta är förvisso mycket intelligent.
2021-09-05

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om hur vårt inre står i ständigt
samspel med verkligheten utanför.
2021-09-05

  lila fjäderblomman VIP
Gillar magiska kartritare! <3
2021-09-04

    Lena Staaf VIP
Spännande tanke! Handlar om anpassning, att stå ut, att finna sig?
2021-09-04

  Maj-Lis VIP
Inte alltid negativt med åren :)
2021-09-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
K ul att höra
A tt du har inre öra
R itar upp
T revlig kupp
A lltså förbättrar nytt göra
2021-09-03

  Öknens Ros VIP
Träning ger färdighet!
2021-09-03

  Monica Lindgren
Klokt och vidunderligt - att orka...hälsn från ett höstligt fiskeläge. Ha det bra, monica
2021-09-03

  Sparvögat VIP
Så fint du navigerar dig genom livet…
2021-09-03

  ULJO
Så härlig insikt
2021-09-03

  Susen VIP
Förnimmer en anpassning till verkligheten/samhället om och om igen
2021-09-03

  Feliaxel VIP
Det var en bra utveckling
2021-09-03

  Kungskobran VIP
Att fly från verkligheten är skönt
men förr eller senare kommer den i kapp
tiden kan då vara knapp
2021-09-03

  Niliboy
Inte dåligt, då är du en duktig orienterare då?!
2021-09-03

  Maria Sundelin VIP
Uppgradering krävs på flera plan än de tekniska
Kramar
2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP