Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

StarWars-dräkten på

Bakom fasaden
hängbuken och blemmorna:
en hel människa

med StarWars-dräkt på
svingande ett lasersvärd
på filmstjärnors vis.

Om jag ej ser Dig,
ej hör det du ej säger,
upplys mig, Yoda.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-03 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP