Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden så stum

En tränad blick valde ut
Ett huvud för en strut
Känslor i en lek
Där allt jämfördes med förut.
Hur kunde man inte ana.
Att man var som barndoms tågbana.
Ett tidsfördriv
En boll att kasta
En hund att rasta
Ett provisorium till bättre tider
En människa som kanske lider.
Av tystnaden så stum
Satt jag kvar
Och kände mig dum.





Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-03 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover