Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nå´n vrå skall glömmas...

- Mycket folk på krogen igår?
- Inte "from my point of view" senor!
- Från var räknas den
säg det, min käre vän...
-Under bordet! Av folk där, noll spår!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2021-09-03 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt