Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även barn hänger me´...

Präst kom till en skola av vikt...
Frågor till honom haglar i skikt...
- Vad är du bäst på?
- Tala! Läsa upp då!
- LÄSER DU I P1 DAGENS DIKT?????




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-03 16:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Allt yngre människor hänga i tvättstugor, där surra individer mer än flugor, strumpor leva egna liv även, där kan en ha behov som däven, trott på endera kan Henry nog, att vistas bland tyger ibland ett knog...
2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt