Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat


ingenting är som förut
inte ens här

inte på Ica eller Coop
inte på Willys eller Rusta

möten med nära och kära
är lika sällsynta
som en vinst på lotto

två sprutor är bra
tre vore bättre

sommaren är slut
mörkret kryper närmare

om det nu kan bli mörkare

det finns ljus
för den som tror

inte på gud eller Jesus

för den som tror
på nybakt bröd till frukost








Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-03 22:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus ÄR världens Ljus.
Utan Honom - mörker.
Jag vet.
Been there.
2021-09-04
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP