Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan knacka på

Stormvindar piskade
livslusten föll till marken
Färgprakten blandades,
Solkades och försvann

Regnpiskets smatter mot rutan
Mörkrets tunga filt
Närde ångest och depressioner
Hos både människa och vilt.

Hoppet hade stannat
Kärleken var slut.
Lusten var ett minne blott
och livets färg var grått

Då kom döden fram till dörren
Och lät ondskan knacka på
Det är dags att lämna livet
ta hin håles hand och gå.






Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-04 05:45



Bookmark and Share


  Jeanette Sandelin
Mycket bra! (Ordet piskade en gång för mycket dock). Närde en ton hos mig direkt.
2021-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover