Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Danshaksblues


bolmande skorstenar
dimridåer mellan
yttranden och begär

vinpavor glider in
rullar ut tungomål båd
skarpa och lismande

altsaxmeditation över
två sammanflätade

med en Ellingtonsk
dagdröm i blicken

tar dansstegen ut dem
på en raincheck

andra under pilsnerdvala
klagar över att livet
inte når fram

allmedan the closing theme
bluesblåser ut ljusen




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-04 14:10



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbar och målande stämningsbild !
2021-09-11

  Solstrale VIP
Skaldekonstnären håller andan uppe med bravur fångar du orden och delar dem klokt! Tack!
2021-09-08

  Susen VIP
Gillar bluestonerna som når mina öron. Snyggt!
2021-09-06

  AiA Maria den fria


Så...vill jag dansa hela natten:)

Tack!
2021-09-06

  Margit Grell
Finns mycket i denna text av stämning, bild och ton!
2021-09-05

    Lena Staaf VIP
Härligt svängig bluesstämning i denna text
2021-09-04

  Elinor Sörensson VIP
Så wow!
Gillar verkligen denna
rökiga bluestext.
2021-09-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP