Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


genom linsen


Med vinden i håret


Genom kameralinsen:

1967
åtta år gammal

jag på min nya Apollo
med H-klistermärken
cyklandes nerför grusvägen

med vinden i håret

Fjorton år
på min tuffa
tvåväxlade minicykel

med Ted Gärdestad
i kassettbandspelaren

och vinden i håret

Sjutton år

snabbt som ögat
ner till bussen
på min blå
oväxlande Crescent

med vinden i håret

________________________________

62 år fyllda
framsusande
på min 24-växlade
Monark

Den klargula hjälmen
till trots
kan jag fortfarande känna

vinden i håret




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-04 17:54



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Underbar dikt om olika åldrar , nostalgi , hojen, vinden i håret!!
2021-09-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP