Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

 

Jag känner vinden blåsa
Den sveper runt min kropp
Naturen grandiosa
Den fyller mig med hopp

Att vi kommer kunna vända
det som nu sker med vår jord
att vi VAKNAR måste  hända
och inte PRATA massa ord

Nu är dags att STEPPA upp
och ta hand om vår planet
både djur och hav och luft
och skippa all vår maktlöshet

Det är dags nu.......

Copyright(christin lederman)

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-04 18:33



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
det är så sant bra. du tänker som jag
2021-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP