Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaptenen av barndomens båt

Långt där borta
i drömmarnas land.
Du förtöjer din barkbåt
i sagornas hamn.
Här hälsar dig folket
med pompa och ståt.
Som det anstår kaptenen
av barndomens båt.
Ingen oro du känner
när du kliver i land.
För här är reglerna skrivna
med kärleksfull hand.
Men du kan inte stanna
världen är stor.
Du modiga barn
som på skatten tror.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-04 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP