Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snopeligt njutningstopp


med snoppen
på toppen
av din topp

du kan få smaka
på min knopp

men det kan ack
bli en flopp
då jag hellre har
min tungoförsedda knopp

nere vid din divina njutningspropp
därhän jag sätter mitt hopp
vid din njutnings förlopp

som ej någonsin bör få ett stopp























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-04 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando