Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konkret inspirerad av scener jag drömde i förrgår... i sin tur förmodligen av vildkaninen som rusade in i min arbetscykel förra veckan.... inräknas även såsom Rondell #30


Triangel #6 : Zebran, Cykeln & jag

 

 

 

Cykeln styr rakt mot en zebra!

Sitter icke jag på cykeln?!?

Zebran går omkring i kärret

Känns som olyckan ej sker alls..?

Fjärrkontroll jag har, likt nyckel

Står nu kvar här, där man ser bra

Björkar växer dunkelt glesa

Zebran vaktar trenne ungar

Jagar de min cykel snarast..?

Randigt spår gör linjen krokig

Känns som om jag drömmer scenen

Nyss var platsen helt som vanlig

Kärret tar ej mina ben här

Kortet tas dock sedermera

Dräkten så drar zebran av sig

Vem har dolt sig snyggt därinne???

Rör sig om en modig kvinna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-06 00:34



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En stressig situation, gäller att hinna fundera. Vilka uttryck denna vardag kan ta i ens hjärna!
2021-09-06

  Nanna X
Haha, zebramönstrade kläder dyker ju upp i modet emellanåt. Kanske var det Agent Zebras syster? Skön rytm.
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP