Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets honung

Bi och humla
Honungsletar
Blomma för blomma
Outtröttliga
Jag är kaffedrickare
i morgonrock
som letar
Letar kraft
Kraft liksom honung
Ska den komma
Och fylla mig
Med outrötttlig
energi
Så jag kan
flyga likt ett bi
Eller humla
lite lättare
i mitt liv




Fri vers av Dito VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-05 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP