Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stafett

Orden springer iväg,
häl i häl,
med känslorna.

Borde ha lärt mig,
vid det här laget,
alltid en stafett
med förståelsen.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-05 16:56



Bookmark and Share


  Jeanette Sandelin
Mycket bra!
2021-10-17

  Bengt H VIP
Träffande bildspråk
2021-09-05

  KYREUS of Sweden
Förståelse
kommer alltid med åren.
"Ädel frukt, mognar långsamt."
2021-09-05
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel