Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helig Ande!

Jag vet att du finns

när du kommer flygande

som en hälsning från Gud !

Jag vet att du finns

när du fyller mig med fröjd!

Jag vet att du finns

när du hörsamma min bön!

Jag vet att du finns

när du styrker mig

så att jag orkar med!

Jag vet att du finns

när du leder mig

till heliga studier!

Halleluja Amen!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-05 20:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2021-09-08

  Kajan VIP
Text fylld av fröjd som sprider ljus, och brokigt foto förhöjer !
2021-09-07

  Bodingen VIP
Här svänger det friskt och din glädje syns i texten!
2021-09-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Din tro är din styrka! Fint diktat!
2021-09-06

  Marita Ohlquist VIP
En glädjerik och förtröstansfull text.
Varav hjärtat är fullt skriver pennan.
2021-09-06

  Fjellhuldra VIP
Så fint din tro kan fylla dig med
fröjd! Det gör din dag ljus och glädjande.
2021-09-06

  Sparvögat VIP
Fina ord…
2021-09-05

  Monica Lindgren
Ingen kan ifrågasätta din visshet! Effektfullt med upprepningarna! hälsn monica
2021-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy