Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivningen fortlöper med en handfull härinne. Nanna gav mig orden "öra, fröjd, överlista". Lagt till 18 så blir 21 ord.


Musikaliskt Misstag (stafett 18)

 

 

blockflöjtistens öra

tyckte sig höra

pianorapsodisk Liszt...

 

...var snarast slöjdmagistern

som sökte överlista skivan,

hyvla bort kvisthål

till assisterande frökens fröjd

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-06 08:08



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Trall-lall-LA så trevlig association!!!
2021-09-11

    prima donna
En avhyvling av (trä)trallen månde? Lisztigt på många vis!
2021-09-10

  Nanna X
Haha vilken listig Liszt!
2021-09-06

    Lena Söderkvist VIP
Kul historia, med inslag av rim och allitteration.
2021-09-06

  TrollTörnTrappan VIP
Raspig skiva /verktyg/ ja ;-)
Kärlekssensuella ackord kanhända..
2021-09-06

  Gunwale VIP
Oj, det blev ett raspigt intryck av det Lis(z)tverket! Ibland hör man musik som inte finns ... Kanske är det frågan om den ljuva musik som uppstår mellan slöjdläraren och musikläraren?

2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP