Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad


tanka6sep21

Sädesärlan är
ännu kvar men svalorna
syns ej längre till.

De har gjort sommar nog nu
och har dragit söderut.




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-06 07:59



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Den tankan skulle Basho ha gillat!
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP