Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksamhet


De finns

Ditt leende
som en soluppgång i maj
när tåget kommer i tid
sköldpaddan som flyger
genom alger bugande i strömmen
en väl knuten slips
över spelande muskler
du i högklackade
genom terassodlingar på bergen
en frispark i krysset
som en omkörning i 165
banan i filen
svar på bön
och tusentals andra

Tack trots allt

Juli 2021




Fri vers (Fri form) av Ulf Lundin VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2021-09-06 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP