Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inlåst

en sargad kropp
kastar upp filmjölk
i en
pappersskål med cornflakes
i en
väktares famn där han
i en
tidlös uniform patrullerar
i en
grå kal korridor stannar till
vid en
liten cell där
hon ligger och fryser
på en
billig madrass
under en
orange-gul filt som
håller henne varm
i en
kall kall värld
och hon är
jag




Fri vers av retzzzina VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-06 09:26



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Texten är stilistisk stark, håller sig till formen och släpper inte den inre logiken.
Överhuvudtaget utmärker detta Ditt skrivande. Du vet vad som är och inte är när det gäller språket.

Själva innehållet kan jag förstås inte kommentera, men jag blir verkligen imponerad av hur Du hanterar smärtans struktur genom att byta pronomen.
2021-09-07

  Monica Lindgren
Starkt och drabbande! Fint uppbyggd dikt med effektfulla upprepningar!
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

retzzzina
retzzzina VIP