Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam på stranden

 

 

Satt på stranden
med blicken mot horisonten

himmelen var mörk
och måsarna skränade

kände mig liten och obetydlig
i det stora hela

allt förändrades när jag insåg
att jag hade uppgifter att fylla

himmelen blev ljusare
och måsarna sjöng




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-09-06 10:04



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Du tog blick mot horisonten såg framtiden....
2021-09-11

  lila fjäderblomman VIP
viktiga fina rader som ger hopp och ljus
när vi förändrar hur vi ser på allt!
2021-09-08

  Olof Lagerhorn VIP
Vacker och fint utvecklad bild om hur
mötet mellan himmel och hav kan
öppna nya horisonter inom oss själva.


2021-09-07

  Monica Lindgren
Hur ens omgivning förändras när ens egen sinnesstämning ändras. Måsarna skränar inte längre, de sjunger...Fint! Det finns så mycket ljus i dina dikter, och jag tycker om det här enkla, avskalade språket!
2021-09-06

  Susen VIP
Att känna sig behövd. Fint
2021-09-06

    Lena Staaf VIP
Att känna att man har uppgifter att fylla ger mening i tillvaron. Fin text om hur insikt växer fram.
2021-09-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Som alltid, klokt och tänkvärt diktat om livet och dess ljus och mörker.
2021-09-06

  ULJO
Fin insikt du förmedlar
2021-09-06

  Kungskobran VIP
Korsiallsina dar
en uppgift jag har
de dagar jag har kvar
2021-09-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara uppfylld
att ha något
att göra, är
en lyckolott
i livet i klivet
om sen får
till det: Drivet!
2021-09-06

  Niliboy
I Guds ögon är vi värdefulla och han kan ge oss det, men vi måste också tänka själva å kanske inse det till glädje!
2021-09-06

  Öknens Ros VIP
Insikt som får allt att klarna.
2021-09-06

  Sparvögat VIP
Känslan av att vara värdefull skänker glädje…
2021-09-06

  AiA Maria den fria

Ja...tänk... så sant...vi kan ändra ja byta ut våra tankar...så förändrar vi vår egen verklighet...o skapar ringar på vattnet.

Tack!

<3<3<3
2021-09-06

  Feliaxel VIP
Tänkvärt
2021-09-06

  Lottie Ålhed VIP
Ett förändrat synsätt kan göra mycket gott i vissa lägen.
2021-09-06

  Maria Sundelin VIP
Ja när perspektivet ändras får vi nya vyer
Kramar
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP