Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Utan dig är jag vilsen,
En själ som planlöst vandrar,
Utan dig vet jag inte var jag hör hemma,
En själ utan stadig grund,
Utan dig vet jag inte längre vem jag är,
En själ som söker en ny identitet.

Om jag inte kan finna dig,
Måste jag då hitta en ny stig att vandra efter?
Om jag hittar en ny plats att slå upp mitt läger,
Har jag då glömt dig?
Om jag utan dig hittar mig själv,
Är du då borta för evigt?

När jag hittat en ny vandringsled,
Får jag då känna mig vilsen ibland?
När jag bosatt mig,
Får jag då längta tillbaka till en plats där vi en gång var?
När jag hittat mig själv,
Får jag då sakna den jag en gång var?




Fri vers av LCCB
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-09-06 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LCCB