Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger mig




Hela mitt liv
efter Förödmjukelsen
då hon gav bort mig
har jag vägrat älska
vägrat ge efter
vägrat ta emot ömhet

utan onda avsikter

bara som skydd

nu
förmår jag inte längre hålla muren uppe

jag är bara ett enda hjärta

utan possessiv

inget speciellt med andra ord
nästan ingenting alltså
inte alls kan man tycka
bara en puls
fyra rum
bubblande blod

du och jag
två kommunicerande kärl

blodsyresättning pågår

elementär kemi
i fortlevnadens namn

andra kör med motivation




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-06 11:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark text med psykologisk touch. Gillar.
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP