Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUSSLAN

Som en mussla jag är
öppnas lite av din avarma blick
växer och skimrar
och du får ana
det vackraste inuti mej

En dag 
får du öppna mitt skal
och ta pärlan i din hand
den som växteoch glänste
för dej

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-06 13:53



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Vackra tankar
2021-09-06

  ULJO
Inte ofta man förnimmer en pärla. Men här får vi känna en åtminstone ..........
2021-09-06

  Mona Nordkvist VIP
Vilken härlig text!
2021-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Pärlan, en kärleksgåva.
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP