Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är motsägelsefulla

Vi människor --

ja, vi har både kraft och vekhet.

Vi har logik och är helt ologiska.

Vi har förnuft

och så bara känslor.

Känslor bara är,

det finns inget förnuft i dem.

Men, ibland är känslan den som räddar!

Den är helt nödvändig för vår mentala överlevnad.

En dag ska jag lämna de här landet.

Det är bestämt.

Men jag kan inte lämna det ensam.

Så, jag ska leta efter nån som känner liksom jag,

som har emigrationslustan i sig...

Sverige --nää--nu kan vi det här!

 




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-09-06 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP